Moderní firmy

Advertoriál

LEDVANCE a fotovoltaická budoucnost: Komplexní řešení na míru

Společnost LEDVANCE přináší solární panely s rozmanitým rozsahem výkonu, inteligentní a efektivní měniče i bateriové úložiště nové generace.

LEDVANCE, nový hráč v oblasti obnovitelných zdrojů energie, přichází s ambiciózním projektem zaměřeným na udržitelnou budoucnost. Pod značkou LEDVANCE RENEWABLES nyní poskytuje komplexní řešení využívající solární energii prostřednictvím vlastních fotovoltaických systémů. Tyto systémy nejen snižují závislost na tradičních zdrojích energie, ale také minimalizují negativní dopady na životní prostředí.

Komplexní fotovoltaická řešení od A do Z

LEDVANCE přináší ucelená fotovoltaická řešení pokrývající všechny fáze – od výroby až po skladování a využití energie. Tato řešení jsou navržena tak, aby vyhovovala jak domácnostem, tak komerčním subjektům. Systémy obsahují špičkové fotovoltaické moduly, efektivní měniče a výkonné baterie, což zajišťuje maximální účinnost a spolehlivost.

Například majitelé rodinných domů mohou využít kompletní sestavy solárních panelů, střídačů a modulárních baterií, které zajistí elektřinu pro celou domácnost. Pro průmyslové aplikace LEDVANCE nabízí ještě širší portfolio výkonnějších měničů a bateriových systémů, které jsou klíčem k dosažení úplné energetické nezávislosti.

Solární panely pro každou potřebu

Solární panely jsou klíčovou součástí každého fotovoltaického systému. LEDVANCE nabízí širokou škálu esteticky atraktivních modulů s výkonem od 405 do 660 wattů. Tyto panely jsou dostupné v různých variantách, včetně monofaciálních a bifaciálních, což umožňuje jejich přizpůsobení různým potřebám. Udržitelnost je pro LEDVANCE klíčová, a proto jsou všechny panely navrženy s minimálním ekologickým dopadem. Zároveň jsou vysoce účinné, což znamená, že i menší počet panelů může dosáhnout vysokého výkonu, čímž se snižují náklady i prostorové nároky.

Inteligentní a efektivní měniče

Měniče jsou klíčovým prvkem každého fotovoltaického systému, protože převádějí energii ze solárních panelů na použitelnou elektřinu. LEDVANCE nabízí robustní a efektivní stringové a hybridní měniče, které jsou kompatibilní s širokou škálou komponent fotovoltaických systémů. Jsou navrženy tak, aby splňovaly veškeré technologické a bezpečnostní standardy, což zajišťuje snadnou instalaci a údržbu. Zajímavostí jsou hybridní měniče, které umožňují kombinaci solární energie s dalšími zdroji, čímž se zvyšuje spolehlivost a efektivita systému.

Úložné baterie nové generace

Pro plné využití potenciálu solární energie nabízí LEDVANCE modulární úložné baterie. Tyto systémy umožňují ukládat přebytečnou energii pro pozdější použití, což je klíčové pro zajištění kontinuálního provozu i v obdobích s nižším slunečním svitem. LEDVANCE poskytuje jak nízkonapěťové (od 512 do 2048 kilowatthodin), tak vysokonapěťové baterie (od 819 do 2048 kilowatthodin), které lze snadno rozšiřovat podle potřeb zákazníků, což umožňuje přizpůsobení specifickým požadavkům.

Směrem k zelenější budoucnosti

LEDVANCE, se svou nabídkou fotovoltaických systémů na míru, významně přispívá k rozvoji obnovitelných zdrojů energie. Její komplexní řešení jsou určena jak pro jednotlivce, tak pro velké podniky, a nabízejí možnost přejít na čistou a trvale udržitelnou energii.

Pro více informací navštivte oficiální stránky společnosti nebo se zastavte na stánku LEDVANCE 9. - 10. 10. 2024 na Smart Expo Foru v pražských Letňanech.

Úvodní foto a text: Ledvance